Bescherming tegen een lekke band

Bescherming tegen een lekke band

Comfortabel fietsen op een the-bike e-bike zonder lekke band

 

Niets is vervelender als u op de fiets bent, bijvoorbeeld het hebben van een lekke band. Fietsen met een lekke band gaat niet en dat betekent dat u met de fiets aan de hand moet gaan lopen. Bij the-bike e-bikes willen we deze vervelende situaties voorkomen. Wij willen namelijk dat ‘onze’ fietsers zo comfortabel mogelijk van huis naar werk of studie kunnen fietsen. Of als u een fietstocht heeft gepland door de natuur. In onze maatschappij hebben we geen tijd voor een lekke band. Daarom zijn alle banden voorzien van een innovatieve techniek die uw fiets (en uw dag) zoveel mogelijk beschermd tegen een lekke band. Eenvoudig uitgelegd: de band is gevuld met een speciale gel die ervoor zorgt dat de band niet lek kan raken. Bovendien zorgt de gel voor een betere stabiliteit. Het is de the-bike-wijze om ‘het comfortabel fietsen’ zo optimaal mogelijk aan te kunnen bieden.

 

 

Meer informatie over ‘beschermd fietsen’


Als u meer wilt weten over de the-bike ‘bescherming tegen een lekke band’, dan adviseren wij u om contact op te nemen met een servicedealer bij u in de buurt. Hij weet de ins en outs van de techniek die the-bike toegepast heeft (tot in detail!) op haar e-bikes. Wij wensen u veel comfortabel fietsplezier!

 

Hoe onderscheidt een the-bike e-bike zich van alle andere e-bikes? Niet alleen door de bescherming tegen een lekke band, maar ook door de ijzersterke accu en niet te vergeten de USB-aansluiting die op elke e-bike zit.