Blogster Nicky test de E-Bird voor woon-werkverkeer

Het is zo ver: het schooljaar waarin blogster Nicky van Lot12 de auto verruilt voor een Mihatra elektrische fiets is van start gegaan. Als eerste model test ze de vernieuwde E-Bird. Gekozen vanwege de sterke voorwielmotor, die haar als het ware 'de brug op trekt'. Bekijk de blog voor meer foto's van het nieuwe design van Mihatra's topmodel de E-Bird!

 

Off to work … met de elektrische fiets!

"Eind deze zomer sloot ik een bijzondere deal met Velektro, specialist in elektrische fietsen en Mihatra. Een heel schooljaar lang ruil ik mijn auto zoveel mogelijk in voor een elektrische fiets. Dat past natuurlijk volledig in mijn nieuwe, gezondere leefstijl maar in de eerste plaats beleef ik er enorm veel plezier aan!

Nicky op de Mihatra E-Bird

Nu, voorlopig gebruik ik deze e-bike vooral voor de ritjes van en naar het werk. In totaal een 14 km per dag. Veertien kilometer pure ontspanning. Ik ben aan het bewegen en toch kom ik niet bezweet aan op school. ’s Ochtends overloop ik in gedachten mijn lessen voor die dag en ’s avonds maak ik mijn hoofd eventjes helemaal leeg. Het doet me echt deugd en voorlopig steekt het me zelfs tegen als ik toch eens de auto moet nemen."

 

Lees verder op Nicky's blog »