Doe mee met de Bianchi Trofee!

Enkele jaren geleden sloeg een aantal wielertoeristen de handen ineen om het fietsen in het Belgische Pajottenland en de Dendervallei te promoten. Zij bundelden de wielrenverenigingen, zochten een sponsor en de Bianchi Trofee was geboren. Ondertussen staan we voor de start van het 18de Bianchi trofee-seizoen!

 
Wat is er te doen?

In 2017 zijn er 17 organisaties. Bij inschrijving op één van de eerste organisaties ontvangt u een deelnemers- of controlekaart. Deze laat je bij iedere deelname afstempelen. Door deel te nemen aan minstens 13 organisaties maak je kans op één van onze prijzen. De hoofdprijs is een Bianchi racefiets. In 2016 hadden we een prijzenpot van 15.000 euro met o.a. een Mihatra e-bike en vooral fietsgerelateerde prijzen.

 

Wie kan er meedoen?

Fietsliefhebbers zijn van harte welkom om zich aan te melden en mee te doen. Iedereen is vrij om deel te nemen, ook als u geen fervente fietser of wielrentoerist bent. Het bijzonder aangename aan de fietstochten voor families en e-bikers is dat u niet gestoord wordt door voorbij zoevende wielertoeristen.

 

Wanneer gaan we?

De eerstvolgende fietstochten in Belgie zijn op:

23 april in Affligem (30 km)

30 april in Ninove (30 km)

7 mei in Asse (30 km)

21 mei in Opwijk (30 km)

28 mei in Roosdaal (30 km)

 

Kijk voor meer informatie op: www.bianchitrofee.be