Teutenroute prijsuitreiking

Op 21 mei kon men per fiets of e-bike 9 Teutenhuizen bezoeken in Limburg waar op iedere locatie eten, drinken en vertier werd georganiseerd en waar men een stempel kon verzamelen om deel te nemen aan de prijzenpot. De prijzenpot waren drie Mihatra e-Birds!

 

Mihatra zelf was die dag aanwezig bij het Teutenhuis in Overpelt (bij het MS-Centrum) met een eigen promotent, Mihatra e-bikes en kortingsbonnen voor enkele modellen. We kregen vele enthousiaste bezoekers over de vloer en zagen ook veel mensen met een Mihatra E-bike de Teutenroute afleggen.  Het weer was ook optimaal en volgens de organisator was het een zeer geslaagde 18e editie.

 

Op 26 juni was de prijsuitreiking van de Teutenroute in de mooie tuin van restaurant/feestlocatie Kompenhof te Neerpelt in aanwezigheid van de sponsors, de gemeentebesturen, de organisatoren en alle medewerkers van deze 18de editie. Er werd een mooie receptie gehouden door de organisators met een hapje en een drankje tijdens deze uitreiking. Zie hier een fotocollage van de fietshappening:

 

Teutenroute

 

De 3 gelukkige hoofdwinnaars van een Mihatra e-Bird zijn:

  • Laurant Keppens uit Bree
  • Josef Camps uit Peer
  • Theo Vaesen uit Heusden-Zolder
     
    Josef was heel tevreden daar zijn vorige e-bike net een weekje ervoren gestolen werd. Hij kon zich geen betere prijs bedenken! Voor Theo is het de eerste maal dat hij kennis maakt met een e-bike en is blij om nu een Mihatra E-bike te bezitten.

 

De volgende Teutenhuizen konden bezocht worden:

Teutenhuis 1: Peer

Teutenhuis 2: Hechtel-Eksel

Teutenhuis 3: Overpelt

Teutenhuis 4: Lommel

Teutenhuis 5: Achel

Teutenhuis 6: Hamont-Lo

Teutenhuis 7: Neerpelt

Teutenhuis 8: Kaulille

Teutenhuis 9: Bocholt

 

Wil je meer weten over de Teutenroute? Kijk dan op www.teutenroute.be.