Oplaadpunten

Oplaadpunten

Netwerk van oplaadpunten geschikt voor the-bike e-bikes


Heeft u besloten om een elektrische fiets aan te kopen? Dan kan het fietsen door Nederland en België al bijna beginnen. Alhoewel de the-bike e-bikes allemaal voorzien zijn van een sterke batterij – en dus een hoge actieradius, voor de echte e-bike liefhebbers zijn oplaadpunten in den lande een must. De oplaadpunten die beschikbaar worden gesteld op toeristische plekken en bij horecagelegenheden zijn in de regel geschikt voor het opladen van uw batterij. Heeft u al een fietsroute in gedachten? Controleer dan vooraf of er geschikte oplaadpunten voor uw the-bike elektrische fiets op de route liggen of zorg ervoor dat uw batterij helemaal opgeladen is voordat u vertrekt.

 

 

Wat is een geschikt oplaadpunt voor uw the-bike e-bike


Een oplaadpunt is een gewoon stopcontact (220V) van bijvoorbeeld een café of restaurant dat beschikbaar gesteld is voor fietsers. Het netwerk van oplaadpunten wordt steeds uitgebreider en toegankelijker. De stopcontacten zijn gemonteerd op speciale oplaadpalen die geplaatst zijn bij de fietsenstalling of parkeergelegenheid. Het opladen van uw fiets accu duurt gemiddeld 2 tot 4 uur. Elke horecagelegenheid of ‘point of interest’ is vrij in het bepalen van de hoeveelheid oplaadpunten ze wil aanbieden. the-bike e-bikes heeft geen invloed in de aanleg van oplaadpunten. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de gemeenten of bij de lokale ondernemers.

 

 

Het aantal oplaadpunten groeit


De uitbreiding van het netwerk van oplaadpunten voor e-bikes is sterk in ontwikkeling. Jaarlijks komen er steeds meer punten voor het opladen van uw elektrische fiets bij. the-bike e-bikes juicht deze ontwikkeling vanzelfsprekend toe. Wilt u meer weten over de oplaadpunten voor uw the-bike e-bike? Maak gebruik van onze contactpagina. We staan u graag te woord.