Over the-bike

Over the-bike

Prettig op pad met uw elektrische fiets, naar elke bestemming. Lange afstanden fietsen zonder opladen. Ook na tal van jaren, dankzij een eersteklas accu. En áltijd het gevoel van de wind in de rug. 

Sinds 2010 ontwikkelt (voorheen Mihatra) the-bike kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen: de the-bike e-bikes. 

 

Elektrische fiets: accu

 

Sinds de oprichting staat voor the-bike de kwaliteit van de accu voorop. Uw fietsplezier hangt hier immers vanaf. Daarom hebben wij onze aandacht éérst gevestigd op de keuze van de juiste elektrische componenten. 

 

Het resultaat? Onze fietsen zijn voorzien van eersteklas NCM accu’s met een hoge actieradius en lange levensduur: tot wel 1000 oplaadbeurten. 

 

Aankoop elektrische fiets: dealers
U bent altijd verzekerd van uitstekende service, want wij werken uitsluitend samen met lokale dealers. Zij hebben allemaal een ruime staat van dienst. Wij geloven in langetermijnrelaties. Voor u vertaalt zich dit terug in uitstekende service en betrouwbaar advies.

 

Elektrische fiets huren
Naast verkoop stellen we bij the-bike onze e-bikes ook ter beschikking bij verhuurlocaties. Dit zijn veelal toeristische locaties, zoals hotels en campings.

 

Uitgebreid dealernetwerk
Inmiddels bestaat the-bike uit een range aan zelf ontwikkelde en ontworpen e-bikes, die worden verkocht door 130 dealers in de Nederland, België en Spanje.

 

Meer actieradius voor minder euros

De modellen van the-bike zijn allemaal voorzien van handige en duurzame technieken. Zo zit er op elk nieuw model een USB-poort. Verder hebben de e-bikes een NCM batterij die – afhankelijk van het aantal ampère, dit verschilt per model – voorziet in steeds een uitstekende actieradius: dus meer kilometers voor minder geld. Ook is deze modellenreeks voorzien van banden met daarin een bijzondere techniek. Met die techniek beschermt the-bike de e-biker tegen een lekke band.  

 

Via de dealer

the-bike hecht veel waarde aan service en aan duurzaamheid. the-bike verkoopt haar e-bikes bijvoorbeeld standaard via het dealernetwerk, dus niet rechtstreeks aan de consument. Er wordt steeds uitgegaan van de ultieme servicegedachte: koop je een fiets bij de dealer, dan heb je een deskundig aanspreekpunt en weet je als consument waar je aan toe bent. Zo bevordert the-bike het duurzame en tegelijkertijd comfortabele fietsen.

 

* the-bike is een beschermd merk binnen de EU