the-bike's visie

the-bike's visie

Sneller, vaker en plezieriger fietsen. Naar school, werk, bos of het stadscentrum. Ook bij lange afstanden, tegenwind of heuvelachtige wegen. Elektrisch fietsen biedt een uitstekend alternatief voor brommer, auto en openbaar vervoer.

 

Elektrisch fietsen wordt steeds meer gezien als een relaxte vrijetijdsbesteding. Een e-bike maakt het immers makkelijker om langere afstanden te fietsen. Zo is bewezen dat de e-bike, naast de gewone fiets, bijzonder goed bijdraagt aan de gezondheid van de werkende mens. U bent op een aangename manier in beweging en komt niet bezweet aan op het werk of op school. Tegelijk biedt het een goed en voordelig alternatief voor auto’s, brommers en openbaar vervoer. Bijkomend voordeel: het draagt dus ook nog eens bij aan reductie van uitlaatgassen.

 


Elektrisch fietsen voor iedereen


Een elektrische fiets is er niet alleen voor 50-plussers, dat weten we bij the-bike al heel lang. the-bike heeft voor iedereen een geschikte e-bike: niet alleen dames- en herenmodellen, maar ook e-bikes voor de fun. Met een elektrische fiets bent u flexibeler dan wanneer u met de auto of het openbaar vervoer naar het werk vertrekt. Het biedt de oplossing voor dichtslibbende steden rondom het spitsuur. Maar ook voor bedrijven biedt de elektrische fiets volop kansen: denk aan jonge post- of pizzakoeriers die sneller en efficiënter kunnen bezorgen.

 

 

Fiets accu als drijvende kracht


Uw fietsplezier staat of valt met een hoogwaardige accu. Want iedereen met een elektrische fiets weet: na een aantal jaar raakt de fiets accu sneller leeg en moet u deze vaker opladen. De accu is absoluut de drijvende kracht achter uw fietsplezier. Daarom selecteren wij alleen de allerbeste elektrische componenten. Met een sterk vermogen en hoge actieradius. Zodat u lang plezierig fietst, ook na tal van jaren.

 

 

Eerlijk en professioneel advies


‘Wat is de levensduur van de accu?’, ‘van welk materiaal is de elektrische fiets gemaakt?’ en ‘welk vermogen heeft de accu?’. De markt van elektrische fietsen is relatief jong. Wellicht heeft u veel vragen over uw nieuwe aankoop. Professioneel en eerlijk advies aan u is onze topprioriteit. Wij selecteren onze dealers dan ook zeer nauwkeurig en werken uitsluitend samen met partners met ruime ervaring. the-bike onderscheidt zich van de grotere fabrikanten door veel tijd te steken in voorlichting van de fietsenwinkels, door een kleinschalige aanpak en persoonlijke benadering. 

 

 

Langetermijnrelaties


Bij the-bike zoeken we altijd naar langetermijnrelaties: met lokale partners én met onze klanten. Onze dealers bieden extra expertise. Onze klanten houden ons scherp. Zo houden we ons servicelevel altijd zo hoog mogelijk.

 

 

Innovatie


Zoals gezegd: de markt van elektrische fietsen is relatief jong. Daarom zijn wij continu op zoek naar innovaties, om elektrisch fietsen voor u nóg aantrekkelijker te maken. Dat doen we in nauwe samenwerking met diverse kennisinstituten en onze dealers.


the-bike's visie