Versnellingen

Versnellingen

De versnellingen op de the-bike e-bike hebben een andere functie dan op de gewone fiets. Er zijn verschillende standen voor mate van trapondersteuning. Daarnaast zijn er de standaard versnellingen voor het trappen zelf, dus het trappen op spierkracht zonder de trapondersteuning. We onderscheiden de versnelling in de naaf en de derailleurversnelling. Als je schakelt, schakel je de versnelling in. In een lage versnelling maak je meer omwentelingen met je benen dan in een hoge versnelling. In een hoge versnelling moet je meer spierkracht gebruiken om snelheid te maken. Als je regelmatig en alleen daar waar nodig, schakelt, dan kun je de optimale actieradius van de e-bike bereiken. Probeer het maar!

 

 

De e-bike is sterk in opkomst


Van alle verkochte fietsen is tegenwoordig een kwart een elektrische herenfiets of elektrische damesfiets. Kijk maar eens om u heen: op een zomerse dag ziet u onder de bevolking te fiets steeds vaker de fiets met trapondersteuning. Vaak is het al de meerderheid van de tourfietsers die gekozen heeft voor fietsen met trapondersteuningen en de verschillende versnellingen. De combinatie trapondersteuning met de juiste versnelling zorgt voor een heerlijke wijze van voortbewegen in de frisse lucht. Op en top gezond! Bovendien is het een comfortabel alternatief voor de auto of het – veel te drukke – openbaar vervoer. En in die rol is de elektrische fiets een stuk goedkoper!

 

 

Contact opnemen met the-bike


Voor alle technische specificaties aangaande de versnellingen op de the-bike e-bikes kunt u contact met ons opnemen. Of wilt u een e-bike kopen? Neem contact met ons op! Wij brengen u graag in contact met de voor u dichtstbijzijnde the-bike service dealer. Hij is u graag van dienst.