Vind een solide elektrische herenfiets

Vind een solide elektrische herenfiets

Een solide elektrische herenfiets. Om een lekker stuk op te fietsen. Naar vrienden, de sportschool, het werk of het bos. Comfortabel en altijd het gevoel van de wind in de rug. Ontdek de verschillende elektrische herenfietsen van the-bike.

 

Al sinds 2010 specialiseert the-bike zich in de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische fietsen. Een elektrische herenfiets van the-bike is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van stoer en sportief tot modern en stijlvol. Kies altijd een elektrische herenfiets die bij u past. 

 

Vind hier uw ideale elektrische herenfiets.

 

Een elektrische herenfiets van the-bike:

Kies de beste elektrische herenfiets tegen een scherpe prijs. U rijdt langer achtereen zonder tussentijds opladen, dankzij een eersteklas fiets accu.

 

Al onze elektrische herenfietsen zijn voorzien van een handige usb-aansluiting aan het stuur. Hier plugt u bijvoorbeeld eenvoudig uw smartphone in.

 

Innovatieve technologie verlengt de levensduur van de band en zorgt ervoor dat de banden minder snel lek gaan.

 

 

Elektrische componenten

Een goede elektrische herenfiets waar u jaren plezier van hebt. Het staat of valt met de accu. Daarom ligt bij the-bike de focus al sinds de oprichting op de beste kwaliteit accu. Wij selecteren alle elektrische componenten zeer nauwkeurig. Dat doen we samen met onze partners en dealers. Het resultaat: al onze e-bikes zijn uitgerust met hoogwaardige NCM-accu’s, voor een optimale actieradius en lange levensduur.


Uitstekend dealernetwerk

Koopt u een elektrische herenfiets van the-bike? Dan bent u altijd verzekerd van uitstekende service. the-bike beschikt namelijk over een uitgebreid dealernetwerk. Zij zijn allen geselecteerd op betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor onderhoud en eventuele reparaties kunt u dus altijd terecht bij een dealer bij u in de buurt. 

 

 

Ervaar de elektrische herenfietsen van the-bike  »