Werking

Werking

De werking van een fiets met trapondersteuning, the-bike is begonnen met het ontwikkelen van fietsen met trapondersteuning vanuit de gedachte ‘iedereen uit de auto en op de fiets’! Het filerijden van tegenwoordig heeft ongekende vormen aangenomen en vervoer op een e-bike in plaats van met de auto blijkt een goed alternatief. Fietsen op een elektrische fiets gaat hetzelfde als op een normale, conventionele fiets. Het grote verschil is de trapondersteuning die de fietser krijgt bij het trappen op de pedalen. Hierdoor wordt het fietsen zelf makkelijker. Er is minder inspanning voor nodig, terwijl je sneller je kilometers maakt. Het fietst dus lichter en comfortabeler. Ook van tegenwind heb je stukken minder last.
 

 

De werking van trapondersteuning is interessant voor elke doelgroep


Fietsen op een e-bike is al lang niet meer alleen bestemd voor de 50-plusser. the-bike weet dat de werking van de trapondersteuning op een e-bike reuze interessant is voor alle doelgroepen. Daarom heeft the-bike een aantal serieuze gangbare modellen ontwikkeld voor de actieve 60-plussers, maar ook speciale modellen geschikt ter vervanging van de auto voor woon/studie-werk- verkeer. De trapondersteuning werkt tot en met 25 km/uur en de fietser dient altijd zelf mee te trappen. Het bereik van de e-bike met trapondersteuning ligt tussen de 80 en de 150 kilometer. Het exacte bereik is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de status van de batterij.

 

 

Meer informatie over de werking vindt u bij onze service dealer


the-bike verkoopt haar e-bikes via haar netwerk van service dealers. Deze fietsspecialisten kunnen u perfect de werking van uw e-bike uitleggen. Ga er gerust eens langs voor meer informatie. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.